НАЧАЛО За нас Промоции Контакти
Масажи
СПА Терапии
Козметика лице
Маникюр и педикюр
Фризьорски салон
Водни процедури
Спортен център
Турска баня
Други
Абонирайте се, за нашите горещи СПА предложения
Масажи
 • Масажи

 • КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ - 55 мин. -40лв.


Класическият масаж е масаж на цяло тяло, при който с помощта на класически техники се постига дълбоко въздействие върху всички мускулни групи. С масажа се подобрява кръвообращението и лимфният поток и се премахва нервното напрежение. • МАСАЖ ' АНТИ-СТРЕС '- 60 мин.-55лв.

С помощта на прецизно подбран набор от техника и похвати се отработва цялото тяло като се акцентира върху премахване на последиците от стреса и повишаване възможностите на организма да преодолява нови натоварвания.


 • АРОМАТЕРАПЕВТИЧЕН МАСАЖ- 55 мин.-45 лв.

Аромотерапевтичният масаж е масаж на цяло тяло, при който с леки, ритмични движения и специално подбран коктейл от етерични аромати се постига цялостно отпускане на организма, което довежда до баланс между състоянието на духа и тялото. • СПОРТЕН МАСАЖ - 50 мин.-45лв.

Спортния масаж е подходящ за клиенти с повишена физическа активност, с него се постига премахване на мускулната умора,поддържане на физическия тонус и подготовка на организма за последващи физически натоварвания.. • МАСАЖ С ВУЛКАНИЧНИ КАМЪНИ -70 мин.-60лв.

Масаж,при който с помощта на загря ти камъни и подходящи масаж ни техники се премахват умората и последиците от стреса,подобрява се кръвообращението и лимфопотока и се постига балансиране на общото психо-физично състояние на организма. • МЕДО ТЕРАПИЯ- 50 мин.-40лв.

Това не е просто масаж с мед, а специфична терапия при която се съчетават прецизно подбраните масаж ни техники с уникалните възможности на меда за въздействие върху организма.Като резултат се получава трайно усещане за лекота и свежест.


 • ШИАЦУ МАСАЖ- 40 мин.-40лв.

Буквалният превод на Шиацу е натиск с пръст. При този масаж с пръстите на ръцете, лактите, пред мишниците или коленете (в зависимост от техниката) се въздейства върху биологично и енергийно активни точки на организма, разположени по цялото тяло. В резултат се освобождава мускулното напрежение, подобрява се енергийният баланс, което води до усещане за свежест, отмора и повишен тонус. • БАРФУТ МАСАЖ- 30 мин.-30 лв.

Този вид масаж се изпълнява само на стъпалата на краката. Далеч преди откритията на модерната медицина, лечителите са подчертавали важността на човешките стъпала и са твърдели,че натискайки определени зони, може да се въздейства на вътрешните органи на човека .На стъпалата се намират 72 000 нервни окончания. Древните лечители и съвременните им последователи използват Барфут Ши-атсу не само за терапия на вече диагностици рани заболявания, но и за откриване на такива, който все още не са се проявили.


 • АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ- 40 мин.-40лв.

С негова помощ се премахват целулитните образувания, деформиращи формите на красивото женско тяло. Проблемните зони се третират с натурални екстракти и етерични масла, които разграждат мазнините и стягат кожата. • ЧАСТИЧЕН МАСАЖ-30 мин.-25лв.

Частичният масаж е масаж на гръб или на крака (по избор на клиента) с цел преодоляване на конкретните физиологични проблеми в съответната зона. С него се постига отпускане на мускулите и намаляване на нервното напрежение. • ДЪЛБОКО ТЪКАНЕН МАСАЖ -50 мин.-45лв.

Тонизиращ масаж , който стимулира кръвообращението, имунната и нервна системи.


НАЧАЛО За нас Промоции Контакти
СПОРТ и СПА ЦЕНТЪР Самоков © 2009 Уеб Дизайн: ПроСтудио