НАЧАЛО За нас Промоции Контакти
Масажи
СПА Терапии
Козметика лице
Маникюр и педикюр
Фризьорски салон
Водни процедури
Спортен център
Турска баня
Други
Абонирайте се, за нашите горещи СПА предложения
СПА Терапии
Магия на изтока - 90 мин.60лв.
Релаксираща процедура,която включва пилинг на тялото,следва отпускаща вана с иланг-иланг придружена от масаж на главата,следва релаксиращ масаж на цяло тяло с иланг -иланг. След тази процедура Вие ще се почувствате освежени и отпочинали.Терапия "След ски"- 50 мин.-35лв.

Процедура премахваща умората и тежестта в краката,след продължителни натоварвания. Този резултат се постига с помоща на пилинг с ексфолиращ крем, отпускащ масаж, дълбоко въздействие върху проблемните зони чрез увиване със специален гел и морски продукти. Процедурата завършва с нанасяне на хидратиращо мляко за тяло.


Ориенталско злато -60 мин.-50лв.


Алпийска еуфория- 90 мин.65 лв.


Спа ритуал с букет от Рилски билки -60 мин.-45лв.

Красота от природата постигната чрез използването на коктеил от билки. Натурален билков пилинг,последван от отпускащ масаж с билково масажно масло.
Усещането за свежест и душевен покой няма да Ви напусне дълго.Ритуал Клеопатра- 90 мин.-65 лв.

Този ритуал започва с 30 минутна вана с мляко,следва нежно почистване на тялото с млечно мюсли, продължава с маска с млечно желе и мед и приключва с масаж на тяло със силно хидратиращо мляко........Терапия Детокс-90 мин.-60 лв.

Терапия за разграждане на мастните клетки,отстраняване на токсините и шлаките в организма.Процедурата започва с ексфолиране с морски соли и кристали следва йонна детоксикация и завършва с масаж на цяло тяло с билково масло......Спа ритуал "Една Българска роза " - 90 мин.-65лв.

Тази процедура започва с 30 минутна вана с розово масло,следва нежно почистване на тялото с розов пилинг , приключва с масаж на тяло с розово масло и розова вода........


НАЧАЛО За нас Промоции Контакти
СПОРТ и СПА ЦЕНТЪР Самоков © 2009 Уеб Дизайн: ПроСтудио